Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Είμαστε τυχεροί γιατί ζούμε στο ποιο όμορφο μέρος του κόσμου. Κρήτη για μας σημαίνει περήφανοι, τίμιοι άνθρωποι, που μπορείς να εμπιστευτείς. Είναι η φιλοξενία , η υπέροχη φύση και το καταπληκτικό φαγητό. Η δικιά μας αποστολή, ο πραγματικός λόγος ύπαρξης του Συνεταιρισμού μας, είναι η στήριξη της κοινωνίας και της οικονομίας της Κρήτης. Γι αυτό, στα Super Markets INKA έχουμε δημιουργήσει ένα πυρήνα διαχρονικών αξιών που προσδιορίζουν τα βασικά στοιχεία της φιλοσοφία μας.

ΤΡΩΜΕ ΚΡΗΤΙΚΑ

Τα προϊόντα της Κρητικής γης είναι από τα πιο υγιεινά και θρεπτικά στο κόσμο. Στα ΙΝΚΑ χρησιμοποιούμε ένα εκτεταμένο δίκτυο τοπικών παραγωγών και προμηθευτών, που αποτελείται από περισσότερους από 500 Κρήτες αγρότες και κτηνοτρόφους. Με αυτόν τον τρόπο, προσφέρουμε ασύγκριτη ποικιλία και χαμηλές τιμές στα πιο φρέσκα και ποιοτικά προϊόντα του τόπου μας. Από μια γη που αγαπάμε από τη γη τη δικιά μας.


ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΑ

Θέτουμε τον άνθρωπο και όχι το κέρδος στο κέντρο της επιχειρηματικής φιλοσοφίας μας. Ένα μέρος των κερδών επιστρέφεται εν είδη μερίσματος σε περισσότερα από 5000 μέλη μας, ενώ τα υπόλοιπαεπανεπενδύονται με στόχο τη βελτίωση της αποδοτικότητας μας και εν συνεπεία τη προσφορά μεγάλης γκάμας προϊόντων σε όλο και πιο συμφέρουσες τιμές.


ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Οι περισσότεροι από τους 800 εργαζόμενους στα ΙΝΚΑ δεν είναι απλά υπάλληλοι, είναι και μέτοχοι. Τα καταστήματα που δουλεύουν είναι και δικά τους. Η 4ωρη εργασία είναι ελαχιστοποιημένη και οι αμοιβές των εργαζόμενων είναι από τις υψηλότερες στο κλάδο. Όλα τα παραπάνω γίνονται από την ευθύνη και αλληλεγγύη που αισθανόμαστε προς τους εργαζόμενους μας. Αλλά και προς εσάς τους πελάτες μας. Γιατί την επόμενη φορά που θα βρεθείτε στα ΙΝΚΑ και θα σας εξυπηρετήσουμε με την αυθεντική Κρητική ευγένεια, θα γνωρίζετε ότι τελικά όλα αυτά καταλήγουν στη δική σας εξυπηρέτηση.

 

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ

Στηρίζουμε τους τοπικούς παραγωγούς και προμηθευτές. Προωθούμε τα προϊόντα τους στα ράφια των καταστημάτων μας και πολλές φορές τους στηρίζουμε και οικονομικά. Με αυτό τον τρόπο ενισχύουμε την οικονομία του τόπου, δημιουργούμε θέσεις εργασίας για τα παιδιά μας και φροντίζουμε τα χρήματα που εσείς δαπανάτε να μένουν στον τόπο. Επίσης, από την ίδρυση μας μέχρι σήμερα, ενισχύουμε με κάθε τρόπο αυτούς που χρειάζονται την στήριξη μας. Συνολικά έχουμε ενισχύσει ιδρύματα, σωματεία και κοινωνικούς φορείς της Κρήτης με περισσότερα από 3 εκατομμύρια ευρώ.

 

 

 

Τηλέφωνα χωρίς χρέωση
0800 1111 811
F. 28210-78688
E. info@synka-sm.gr

www.synka-sm.gr