Η εταιρία La Miscela di Buoncaffe δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης απ'το 2000.

Μέτα από χρόνια αναζήτησης για ένα καλό εσπρέσσο καταλήξαμε στο Sant Eustachio.

Αναζητώντας μόνοι μας τη πληροφορία και τη γνώση φροντίσαμε να εκπαιδευτούμε πάνω στη παραγωγική διαδικασία του καφέ όπου αρχίσαμε και δραστηριότητα στο χώρο της επεξεργασίας και εμπορίας καφέ απ'το 2000.

Ιδρυτής και πρωτοπόρος της ιδέας Πρόδρομος Σίσκος απ'την επιλογή των ποικιλιών έως και το coffee roasting.

Με φιλοσοφία τη δημιουργία ενός εξαιρετικού προιόντος δημιουργήσαμε τα χαρμάνια ''La Miscela''. Με στόχο τη καλύτερη πρώτη ύλη,επιλέγουμε προσεχτικά από μικροφάρμες πιστοποιημένης προέλευσης(single origin), που καλλιεργούν βιολογικά και πληρούν αυστηρά κριτήρια στη συγκομιδή και αποθήκευσή τους.

H αποθήκευση των ποικιλιών γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένους αεροστεγής σάκους υψηλής ποιότητας για την αποφυγή υγρασίας, προσβολή επιβλαβών οργανισμών κτλ.

Οι ποικιλίες ψήνονται σε μικρές ποσότητες και με μεγάλη προσοχή αναλόγα την προέλευση και τις κλιματολογικές συνθήκες, ώστε να αποδώσουν τα καλύτερα γευστικά χαρακτηριστικά τους.

'Όλα αυτά γίνονται κάτω απ'την προσωπική επίβλεψη του coffee roaster μας στοχεύοντας σ'ένα εξαιρετικό προιόν που θα αποτελέσει μια καινούργια γαστρονομική γεύση, τα χαρμάνια ''La Miscela''.

 

 

 

www.buoncaffe.gr